A félelem

A legfontosabb dolog, hogy eldöntsd, akarod-e ezt és ha igen, mit is akarsz valójában. Amikor azt látod, hogy hegymászók az életüket kockáztatják azért, hogy feljussanak egy hegyre és le is jöjjenek onnan, felmerülhet benned a gondolat, hogy mi értelme ennek. Amikor annak idején beleszívtál abba a spangliba vagy felszívtad/bevetted azt, szerintem fogalmad sem volt arról, hogy beléptél valamibe, ahonnan nincs kiszállás. Illetve most már van, mert amikor felépítettem ezt az új rendszert, gondoltam erre is egy rakás más mellett, amik eddig az "ez van, nincs mit tenni" kategóriában voltak évmilliók óta. De ugyanez vonatkozik a spirituális beavatásokra is. Amúgy a hegymászókra is ugyanez vonatkozik, csak ők a halállal játsszák ugyanezt.

Mint ahogy említettem, mindennek két oka van. Az első ok mindig a jövőben van a magasabb dimenzióban. Ez szívóhatást fejt ki a múltra és alapvetően arról szól, hogy egy csomó emberi alak indul el egy csomó valóságban erre a hívójelre, de közel sem éri el a célt mindenki. Ezeknek az embereknek a szemszögéből az életükben megjelenik egy második ok, amit ők az egyetlen oknak tekintenek, ami miatt ők elindulnak oda és meg tudják maguknak magyarázni, miért teszik. Másoknak már nehezebb. Ez az út tele van kísértésekkel, csábításokkal és ha ezek nem hatnak, akkor veszélyekkel. Csak egy módon lehet ezeket a veszélyeket elkerülni, ha félelem nélkül haladsz azon a vékony vonalon egyenesen előre. Mivel erre nem mindenki képes, sőt, az közelebb áll az igazsághoz, hogy erre alig képes valaki, készítettem olyan holoappokat, amikhez nyúlni lehet. Ezek a holoappok olyan holoprogramok, amik bár mindenki számára hozzáférhetők, egyáltalán nem indulnak el mindenkinél, vagy elindulnak, de csak a célra korlátozottak.

A félelem egy felemelkedett világban egyáltalán nem természetes dolog és sokat kutattam az okát. Az a baj ezekkel a kutatásokkal, hogy tudatszint és látószög függő az eredmény, azaz számos oka van, de csak az értelmezhető, ami az adott ember látószögén vagy az alatt van. Ha én készítenék egy táblázatot, amiben szintenként meghatároznám a félelem okát és te ránéznél, egy adott szinttől totál baromságnak tartanád. Nem az, csak a látószögeden túli információkat tartalmaz. A látószögön túli információkra jó példa a vallás is, ami a hit által fogadtatja el azokat. Ugye az Úr szándékai kifürkészhetetlenek. Mivel én nem hatok közvetlenül a hitre, az a tudás felől érkezhet nálad önmagadban, csak akkor érnék el azonnali, közvetlen sikert, ha 1.) bizonyítom, amikről beszélek 2.) előzetes bizalmadat helyezed belém, azaz bizonyítás nélkül adsz hitelt szavaimnak. Ez utóbbit teszi minden guru, mester és pap. Igen ám, de tulajdonképp én leszarom, elhiszed-e ezeket nekem vagy sem, mert a céljaim között nem szerepelnek olyan elemek, amik egy guru, mester vagy pap esetében. Én ezeket nem azért írom, mert ismeretlen Jézusként ismert szeretnék lenni, hanem azért, ha valamikor a jövőben Sátánként megjelenek, ne akkor kelljen olyan dolgokkal foglalkoznom, amiket elég egyszer leírnom és mindenki elolvashatja.

Vagyis. Azért írom ezeket a mában, hogy te a jövőben próbálj meg ne félni tőlem. Én épp most, a második és a harmadik bekezdés között vívtam egy élethalálharcot olyan magasabb dimenziós lényekkel, akik a szakrális csatornán nálad mint jó lények jelennek meg és 100%, hogy eljön az idő, amikor tömeghisztériával próbálnak tőlem minél több embert távol tartani. A minél több ember távol tartása számomra is jól hangzik, ám itt a gondolkodó ember fennmaradása a tét, akikből egyre kevesebb van, mert fogynak ebben a megszállásban, ami azonnal kiiktatja a rációt. Onnantól te egy olyan kollektíva részévé válsz, akikre nem hatnak az észérvek és bármilyen baromságot elhiszel, amivel a kollektív központ manipulál azon belső csatornán, amit te angyalinak nevezel. Az angyalok soha nem akarnak politikai hatalmat, ha létezik igazi Mennyei Atya, biztosan nincs kincstára. Felfogtad?

A félelemkeltés mögött egyszerű ok húzódik, a te megszerzésed. Ha megfigyeled, mi ömlik a médiából, naponta kapsz olyan híreket, amikben emberek szerencsétlenül járnak, balesetet szenvednek, majd a politika fő üzenete a "biztonság" lesz, amiben ők téged megvédenek. A plakátokon megjelenő ellenségekkel szemben is sokkal könnyebb harcolni, mint igaziakkal, akiknek - ha az észérvek rád nem hatnak - nem lesz más módjuk, mint 1.) leszarni téged az országgal együtt 2.) szembeszállni veletek. Ez egy taktika, ami nem csak ebből az elemből áll és lassú időléptékű. Ez gyakorlatilag egy idegen megszállás, egy olyan idegen beavatkozás, ami egy feudális világ felé tart, ahol sehova nem mehetsz szabadon, mert mindenhova engedély kell. Már ma is Kínában, ha nincs elég piros pontod, amit a kormány seggének nyalogatásával szerezhetsz, a távolsági buszra sem engednek felszállni. Ezekre én időben rájöttem és tudod hogyan kezdtem bele a meditációimba? Szabadság vagy halál. Győzelem vagy halál. A harcba, amik az elmében zajlanak egy átlagember beleőrülne, sok kemény legény pedig a nadrágjába szarna a rémülettől. Ezért nem csinálja ezeket mindenki, mert sokkal könnyebb nem hinni ezekben és fikázni azokat, akik lemondanak az életükről, hogy megmentsék a fejlett világot, mint szembenézni a pszichével. Nem beszélve azokról a kivetülésekről, amik ugyanúgy az elmében vannak, csak a külvilágban jelennek meg, ám erre ugye nincs bizonyíték és innentől bolond mindenki, aki ezekről beszél.

Én nem ígérgetek neked semmit, ott vannak a cuccok, használd őket és a döntéseket is neked kell meghoznod. Mennyivel könnyebb és egyszerűbb inkább olyan dolgok felé az előzetes bizalmat megadni, akik csupa jót ígérnek! Ilyesmit velem is megjátszottak, mert az ellenséget csak így ismered meg. Ez egy taktika. Mire rájössz, már késő és úgysem tudsz mit tenni. Dehogynem! Itt és most. Hogy mi a tét? A szabadságod és egy olyan világ, ami még ebben az állapotában is sokkal boldogabb, mint ami rád vár utána reménytelenül évezredekig. Ha nem teszel érte, nem is érdemled és amit kapsz, lehet, hogy azt érdemled. Erre biztosan legyint egy csomó kisember, akik mind nagy emberek akarnak lenni és megérti pár, akikből tényleg nagy ember lehet. Ha látod, mi a tét, egészen másképp állsz a félelemhez és le is tudod győzni magadban. Mivel engem - megjegyzem ész nélküli lények - a behódolásomra várva megfosztottak a bevételektől, létrehozták azt az állapotot, ami a harcmezőkön a legfélelmetesebb. Olyan ellenséggel néznek szembe, akinek nincs veszítenivalója, ám sokat nyerhet a győzelemmel. Míg ők nagy és gazdag emberekként egy senkivel néznek szembe, akinek legyőzésére senki nem kapja fel a fejét, de a vereségnek nagy híre megy.

Minden hátrány az előnyödre fordul, ha tartod az elveidet és maradsz az utadon. Mivel ez nem könnyű, sokan el fognak esni. Ki úgy, hogy szó szerint meghal, ki úgy, hogy megházasodik és már a harmadik gyerekét várja. Mivel a halált sokáig kutattam, bátran elmondhatom, hogy egy ilyen megszállásnál, mint ami minket ért, inkább a második a félelmetesebb. Hogyan lehet a halált kutatni? Már nagyon sokszor meghaltam. Ez az információ csak bizonyos látószög felett értelmezhető, az alatt egy nagy baromság.


Megjegyzések