Csak egy szippantás

Nézzük, mi történik, ha az ember hirtelen lesz magasabb dimenziós. Kezdetben semmi, mert ezek a folyamatok lassan fordulnak át a látható valóságba. Aztán viszont olyan dolgok, amik igénylik a szakértő rendszerszintű beavatkozást. Ugyanis maga a szippantás nem jelentene rosszat, sőt. Ám ha senki sem foglalkozik a "hogyan" kérdésével, mert a racionális elme nincs jelen fenn/mélyben, akkor a fejlettség csakis attól függ, milyen a "fenn/mélyben" fejlettsége. A racionális elme olyan dolgokat helyez előtérbe, mint önmagad fejlesztése, tanulás, egyenlőség, igazság, cél és a dolgok értelme. Ezek mind, az utolsó pontig akadékoskodásnak tűnnek fenti/mélybeni nézőpontból, amik az ottani célok útjában állnak.

Egy példával illusztrálnám a helyzetet. Ha látsz egy csomó kiskutyát, melyiket vennéd meg? Fogadjunk, hogy azt, amelyik odajön hozzád, csóválja a farkát és a legaranyosabban hízeleg. Fenti nézőpontból - és itt válik szét a fenn és a mélyben - mi mind ilyen kiskutyák vagyunk. Akik amikor elkezdenek a maguk érdekében másokon áttörtetni, nagyon aranyosak lesznek. Mi történik a valóságban? Eltűnik az értékrenden alapuló világ és a demokrácia, mert ebben az emelkedettnek nevezett tudati zónában a hierarchiák és a kollektívák vannak. De hogy kerülsz ebbe az emelkedett zónába? Egy szippantással.

Ezek a szférák zárt világoknak tűnnek, amik így erősen szubjektívek, ahol a megoldást csak az objektív szemszög hozhat, ám az objektív szemszög az elme racionális oldalán található. Ez az oldal pedig ki lett nevezve ellenségnek. Akiben felmerül a kérdés, hogy miért is kell magasabb dimenziós lényekkel harcolni, itt keresse a választ. Ha ezek a szférák mind zárt zónákból állnak, akkor a jelenlegi Föld és a rajta lévő emberiség - amit én anomáliának nevezek - komoly veszélyt jelent rájuk az összefrekventált dimenziókkal. Itt ugyanis beindult egy olyan keveredés, amiben "tiszta vérvonalról" nem is nagyon beszélhetünk és ha szippantasz egyet, akkor lényegében megfertőzöd ezeket a zárt világokat. Az eddigi próbálkozások a helyzet rendezésére ösztönszerűek, amik célja a saját világ megtisztítása, ám ebbe erősen bekavar az, hogy egy ilyen szippantással nem csak a te tudatod jelenik meg ott, hanem az is itt. Amit itt látnak, az annyira csillogó és csodálatos, hogy mi jut azonnal az eszükbe? Pont az, ami a te eszedbe jutott, amikor megtapasztaltad a fenti világ hangulatát és nem állsz meg egy szippantásnál, hanem rohansz, hogy legyen még.

Miért válik szét a fenn és a mélyben? A kulcs a hologramban rejlik, amit egyik szféra sem ért igazán és amit értenek belőle, azt is félreértik. Nézzük ennek a félreértésnek az alapját. Hol van a Menny? Az Égben. Hol az Ég? Fenn. Hogyan lehet odajutni? A halállal úgy, hogy a lelked kiszáll a testedből és felemelkedik oda. Amit hiszel, neked az van, így működik a hologram. Ez azt jelenti, hogy létre is hozza neked ezt a kinn és fenn lévő láthatatlan világot, mert a hologram nem csak fizikai kiterjedést kezel. Nézzük ugyanezt a másik irányból. Hol van a Menny? A Külvilágban. Hol van a Külvilág? Kinn. Hogyan lehet odajutni? Az elválasztottsággal úgy, hogy a tiltott zónában keresed az (erre sajnos nincs megfelelő szó) álmodó embereket. Amikor alszol és álmot látsz, te abban a fizikai környezetben vagy, amit ők teremtettek ugyanabból a félreértésből, ami miatt te azt hiszed, hogy a spirituális világ kinn van és fenn. Nekik is van egy fizikai világuk, ami a saját világuk mintáján alapul és ez még működhetett volna, ha a felek nem hiszik egynek a kettőt. Itt a legnagyobb dolog először a probléma megértése volt, mert csak ez után lehet megtervezni a megoldást és ez csak a 3D-ből lehetséges, ahol van értelme az "először" és az "aztán" szavaknak.

Aki ilyen dologba kezd, amit közérthetően angyali diplomáciának neveztem el, figyelembe kell vennie azt, amit újra kiemelnék: itt mindenki szubjektív lény, téged is beleértve. Ez azt jelenti, hogy egyes szám első személyben érzékeli önmagát akkor is, ha egy kollektíváról van szó. Egy zárt világban semmilyen tapasztalat nem alakul ki azzal kapcsolatban, másokkal hogyan lehet civilizált kapcsolatba kerülni, mert egyrészről nem léteznek "mások" és ezért a "civilizált" szónak sem alakul ki azonos értelmezése. Lefordítva halvány fogalmuk sincs, hogyan értelmezzék az egyéni tudatot pont úgy, ahogy neked sem, hogyan értelmezd a kollektívot. Két helyre fordulhatnál, hogy erről többet megtudj és tanulhass. Az első a tudomány világában élő álomkutató, aki ugyanolyan döbbenettel és hitetlenkedve olvassa ezt, mint te annyi különbséggel, hogy a rendelkezésére álló szakmai információkkal jobban képbe tud kerülni, vagyis többet ért ebből, mint te. A másik a papok, mesterek, guruk világa, ahol az esetek 99.5%-ában a kinti és fenti spirituális világhoz imádkoznak, sőt még tanítják is a síkokat. De míg az álomkutató lezárja azzal a témát, hogy ennek az embernek erről nincs semmilyen papírja, a papok, mester és guruk szemében megjelent egy veszélyes rivális, aki talán maga a Sátán... és ismét felvillan egy újabb válasz arra, miért is kell harcolni.

Ha megkérdezel engem ugyanezekkel a kérdésekkel, a következőt válaszolom. Hol van a Menny? Önmagadban. Hol az Ég? Benn. Hogyan lehet odajutni? A halállal úgy, hogy az egyéni tudatod megszűnik létezni. De ezek csak az egyszerű kérdésekre adott egyszerű válaszok. Mert szó sem esett például a drogosokról, az autistákról, a kómába esett emberekről, a gombát fogyasztókról (amibe beleértem az éttermi rántott gombát is) és az altatásos műtétekről sem. Két út állt előttem. Az egyik az, hogy kidolgozom az általam felmért világok rendszerét és elkezdem tanítani olyan embereknek, akik bemagolhatják elméletben, de híján vannak a gyakorlat próbájának. Sok évnyi munkával és bekerülve a "kik ezek a hülyék" listákra toborozva annyi embert, ami már a nemzetbiztonsági hivatalok figyelmét is felkelti, híres emberré válva azzal a megnyugtató tudatban meghalni, hogy megtettem minden tőlem telhetőt. Vagy  ott van a másik út, hogy tényleg megteszek minden tőlem telhetőt, ám ennek részletei (jóval) meghaladják a hétköznapi tudat szintjét.

Megjegyzések