Felemelkedés

A legfőbb probléma az volt, hogy az egyik világ racionális és objektív, a másik emocionális és szubjektív. Az egyik világ rendezett, a másik kaotikus. Az egyik világ nagy hangsúlyt fektet az egyéni tudatok együttélési rendjére, a másik nem tulajdonít fontosságot az egyénnek. Ez attól vált problémává, ahogy ezek a világok elkezdtek összefolyni egymásba. Mindenki beszélt eddig a tudatszint váltásról, meg a dimenzióváltásról, meg az emelkedésről, ám nem láttam sehol olyat, ez hogyan fog kinézni a gyakorlatban. Ki tudja egyáltalán megmondani ezt? Valamint meg akarja-e egyáltalán mondani valaki? Ugyanis a két világban van még egy nagy különbség. Az egyikben a bizonyíték és a tények az uralkodó, a másikban a mágia és a szándék. Ha ez a világ elkezd egymásba keveredni, pont olyan világot kapunk, amilyen a miénk most.

Mivel világunkban bárki bármikor felemelkedhet (elég hozzá egy szippantás), senki sem veszi komolyan ezt az egészet, mert nem lát és érez semmi különbséget. Sőt, magát a felemelkedést is megkérdőjelezi. Egyrészről ez nem egy pillanat alatt lezajló folyamat, másrészről a külvilág állandó marad. Majd később és lassan fog változni, amit szintén senki sem fog ennek tulajdonítani, mert a figyelmüket elvonják a valóságban zajló események. Az ilyesmit csak lassabb tempóval lehet látni, amiben alig történik valami, tehát azok a meditáló emberek fogják észrevenni, akik a városban maradnak és tisztában vannak a világban zajló eseményekkel. Én is egy ilyen városban meditáló ember vagyok, aki létrehozta magának a zárt világot úgy, hogy saját értelmezést adott neki. Ebben a saját értelmezésben - ami a legjobban hasonlít a logikai gondolkodáshoz - lehetővé válik a folyamatok értelmes vázolása.

Ugyanis aki felemelkedik, egy egészen más szabályok szerint működő világba érkezik. Kezdetben minden ugyanaz és minden olyanolyan. De ezek a folyamatok nem órás és napi időléptékben zajlanak, hanem éves-tízéves időléptékben, amiben az események korrekcióját is időben kell elkezdeni. Akkor, amikor nagy nagy többség még nem látja, csak sodródik az eseményekkel. Ilyenkor a beavatkozó felelőssége is megnő, mert hiába demokrata, ha nincs kivel ezt időben megbeszélnie és szavazni se lehet, mert akik szavaznának, nincsenek a szükséges információk birtokában. Mondhatnád erre, hogy akkor mondjam el és te leszel az első, aki bolondnak néz, mert alacsony látószögön minden bolondságnak tűnik, ami magasabb látószögű. Amiket most elmondok, azok olyan megtapasztalások által átfordult információk, amiket a magasabb dimenziók tettek lehetővé és hogy ezek mennyire jók, az függ az embertől, ahogy egy lefordított szöveg is függ a tolmács minőségétől.

A probléma a következő. Ha én elkezdek beszélni erről, az a saját megtapasztalásom által rendszerbe foglalt megfigyelésekről szól. Ahhoz, hogy legyenek más hasonló rendszerbe foglalt megfigyelések, több olyan ember kellene, aki mindent félretesz és rászán 20 évet erre csak ezzel foglalkozva. Olyan értelemben, hogy amit eddig erről hisz és tud, feltételes módba kell tennie, hogy a szubjektív információk ne befolyásolják az objektív megfigyelést, csak irányadó módon. Ha a saját rendszerbe foglalt megfigyeléseimet közzéteszem, az a racionális agyfélteke számára abszolút elfogadható pont úgy, ahogy egy felfedező beszámolóját is autentikusnak látod és elfogadod, ha nem akarod ugyanazt az utat bejárni, mint ő, hogy a saját szemeddel győződj meg annak hitelességéről. Azért tekintem ezt kiemelten fontos dolognak leszögezni, mert ez a világ a spirituális valóság, amire én mondtam és mondom azt, hogy mindenkinél egyedi. Ez a világ ódzkodik a bizonyítástól és a törvényszerűségektől, ennek ellenére előttem már sokan állítottak fel ilyeneket, elég csak a tarot kártyákra gondolni. Mivel a két világ határán vagyunk, a dolog lehetséges és a spirituális világ is képes ehhez alkalmazkodni.

Kezdjük ott, hogy miért vonzó az Ég, a Menny, az Álomvilág, a Spirituális Valóság, csak hogy ezt a négy ismertebb elnevezést használjam egy földi ember számára. A legalapvetőbb válasz erre az, hogy azért, mert itt minden szar, ott meg minden jó. Ugye érzitek, hogy ez a válasz azért nincs teljesen átgondolva? Ha ez így lenne, miért találkoztam ennyi szellemi lénnyel, akiket ti megszállóknak neveztek és akik mind errefelé tartanak? De megkérdeztem őket is és tudjátok mi volt a válasz? Itt minden jó, míg ott minden szar. Én a kezdettől fogva a saját elveim és szabályaim szerint kezdtem ennek tanulmányozásába (ami nem a leborulós, könyörgős attitűd), amivel sok ellenséget szereztem Lenn és Fenn, ám a vége mégis az lett, hogy én lettem az, akit felkértek Lenn és Fenn, hogy találjam meg erre az anomáliára a megoldást. Referenciáim már voltak, mert bár annak idején lentről indultam, a problémára fentről érkeztem, mint "problémamegoldó" (fenn isten, lenn szakértő).

A következőt láttam. Van egy zóna Lenn, amit a valóságnak hívunk és van egy zóna Fenn, amit álomnak vagy spirituális világnak nevezünk. Most nem megyek mélyebben bele, csak kijelentem, hogy ez a két zóna csak egy határ, ami alatt és fölött is vannak még világok. Nincs is nagyon értelme, mert a nagy többség úgysem jut se vissza, se fölfelé. A két zóna között létrejött egy Köztes Világ, ahol én úgy neveztem el, hogy vadezokapitalista viszonyok uralkodnak. Az történt ugyanis, hogy szó szerint egy tömeg kezdett áramlani az Égbe, ahol egy idő után lezárták a határokat és a tömeg a két világ között rekedt. Szót kell ejtenem még arról is, hogy onnan is érkeznek sokan, akiket kidobnak onnan (ehhez elég csak egy kis ellenvélemény) és sokan, akik maguktól jönnek, mert számukra a fizikai világ jelenti az Eget/Mennyt ahogy a szabadságnak csak a jó oldaláról vélekednek. Mivel a világ = tükör, a látható világunkban is megjelentek a menekültek és a bevándorlók, akik fizikailag hasonlóan viselkednek, ahogy mi a gondolatainkkal őnáluk. Nehéz egy ilyen terjedelmű anyagban kibontani a világ rendszerének komplexitását, de arra elég, hogy mindenkinek sejétse legyen róla. Az egész abból indult, hogy Fenn valaki abból indult ki, ha ő valamilyen, akkor mindenki ugyanolyan. Persze értem én, hogy itt mindenki egy "másik te", ám nem vagyunk sem egy szinten, sem azonos minőségben. Ha feltétel nélkül emelsz fel mindenféle embereket, azzal egyenlőségjelet teszel azok közé, akik tisztességes életet élve fejlesztették magukat és azok közé, akik gátlástalanul behazudnak akármit, amire ráadásul még pozíciókat is kapnak, mert ugye ha ő valamilyen, akkor mindenki ugyanolyan. Hát nem. Az Égi Zóna határán túl lezárták a határokat és komoly aggodalommal figyelik, mi történik azokkal, akik a fertőzött zónákban rekedtek. De ugyanígy tett a másik zóna is, nem engedik vissza a felemelkedett embereket, akik ugyanúgy fertőzötté váltak. Ennek megértéséhez az indián példát hozom fel, ugyanis mindenki azt hiszi, a skalpolás indián szokás. Nem, azt a fehérektől vették át, akik ezzel bizonyíthatták a halott indiánok utáni fejpénzt (!). Az őket ért brutális támadások után lettek az a vad és barbár társaság, akiket aztán így mutathattak be egyoldalúan és akikért ugye nem kár. Itt élünk egy ilyen vegyes világban és ami egyre inkább kezd változni, ahogy az idő múlásával kezdenek benne megjelenni a mindenféle hatások. A kezdetekben szövetségeket kötöttem olyanokkal, akiket normálisnak láttam, de aztán rájöttem, hogy az egyetlen megoldás az, ha magam állok elő egy teljesen új megoldással, ami lekezeli az összes problémát. De ez nem ér semmit annak érvényesítési képessége nélkül.

Ez a weboldal arra lett kitalálva, hogy kísérletet tegyek arra, hogy ezt nagy vázlatokban elmondjam. De ez nem fog menni se gyorsan, se röviden.

Megjegyzések