Hit és nemhit

Kezdjük azzal, hogy a nemhit is egy hit. Ahogy éltem az életemet előtte, amit úgy neveznék, hogy a fejlett embert megelőző létállapot, abban a hitnek nem volt vallásos töltése. Meg sem vagyok keresztelve és arra jöttem rá, akik annak idején vallási alapokra fektették le a társadalmi normákat, azok is fejlettebbek voltak az átlagnál. Ugyanis én vallási alapok nélkül is tudtam azokat a gyakorlatban is, amik mondjuk a Tízparancsolatban vannak. A gyakorlat tartogatott azonban egy meglepetést is, mégpedig azt, hogy szó szerint hülyének néztek engem ezért az (átleg) emberek.

A hittel kapcsolatban további felfedezéseket is tettem. Nem árt tudni rólam azt, hogy annak idején belekeveredtünk a haverokkal egy modern istentiszteletről kiáramló tömegbe a rendszerváltás idején. Néztem azt a sok láthatóan értelmes embert és nem értettem, hogyan képesek azt a sok baromságot elhinni. Ekkor el is határoztam, hogy én ennek az egész "isten kérdésnek" utánajárok, aminek első lépése az volt, hogy ez a spiritualitás létező dolog, vagy egy nagy kamu. Megjártam pár ezoterikus csoportot konkrét bizonyítékot keresve, de ilyet nem találtam. De aztán történt valami, egy ilyen előadáson egy kis mágikus összecsapás kereszttüzébe kerültem és akkor, ott megtaláltam azt a konkrét bizonyítékot, amit kerestem. Ezek után már tudtam, hogy egyszer ezt komolyan fogom csinálni, de még nem voltam rá felkészülve. Tanácsom az, hogy nem kell ezzel rohanni és a fizikai világban élés júzerként az egyik legjobb dolog, ami egy emberrel történhet.

A hittel kapcsolatban ezek a kutatások akkor indultak igazán be, amikor rájöttem arra, hogy a hologram szoros kapcsolatban áll azzal, mit tudsz és hiszel a világról. Mintha egy olyan játékprogramban játszanál, ami belülről vetíti neked az univerzumot és a játék vezérlése alapvetően hit alapú. Egyszer üres időmben összedobtam egy ezoterikus weboldalt, abból veszem most ki az ezzel kapcsolatos alaptételemet:

- Mi a hit?
- A ráció felől megközelítve a hit a nem tudásból eredő feltételezés.
- Az intuíció felől akkor mi?
- Az intuíció felől megközelítve hit a világ befolyásolására tett kísérlet, ami töltést ad a szándéknak, de nevezhetjük álomnak is.
- Mi a tudás?
- A tudás a ráció felől megközelítve a lehetőségek elérhetőségének jelen képessége.
- És az intuíció felől megközelítve?
- A tudás az intuíció felől megközelítve az álomnak a bizonyítékokra korlátozása.

Van még egy tényező, ami képes nagyon megzavarni és megkavarni a dolgokat, ez pedig az idő. Ami számunkra egy egyenes vonalon halad a múlt-jelen-jövő ok-okozati összefüggésekkel. Ha életedben elszívtál egy spanglit, felszippantottál vagy bevettél valamit (most nem térnék ki egyes gyógyszerekre és olyan traumákra, amik felemelték a tudatodat vagy a műtéti altatásra), számodra onnantól már nem csak egy T0 létezik, hanem több. Magasabb dimenziók felől az idővonal nem is létezik, azt a 3D hozza létre azért, mert a 3D-ben a dolgok csak egymás után következhetnek be. Ezért az idő olyan térgörbületeket jelent, amik keresztül kasul ágaznak összevissza pont úgy, ahogy a HDD olvasófeje teszi, te mégis folyamatosnak látod a monitorodon. Itt a monitor maga a fizikai sík, ahol te egy adott korba születsz és mindent fixnek látsz az állandó külvilág miatt, de az csak egy díszlet. A valóság azonban olyan erős, hogy az agy csak azt hiszi el igazán, amit a szem lát és a fül hall. Én is ezért kutattam a bizonyíték után. Ezt a problémát a spirituális világot jobban látók úgy hidalják át, hogy az előzetes hitedet és bizalmadat kérik azzal, hogy a bizonyíték csak ekkor érkezik. Ez nem mond ellent annak, amit a hologram kutatásaimban megfigyeltem: amit hiszel, neked az van. Csak így lemondasz a saját hatalmadról és beleesel abba a csapdába, hogy valaki valamit veled elhitet és mivel azt elhitted, onnantól már ő az, aki a bizonyíték ura lesz.

Annak idején, amikor a mesterek (most legyen ez a közös neve azoknak, akik értenek a mágiához) rájöttek, hogy én tényleg az egyéni utamat járom és nem vagyok vevő se a Mennyei Atyára, se a hierarchiás csoportosdira, bennem problémát látva megfosztottak minden erőtől. Mivel kezdő voltam, a hitem csak önmagamba vethettem és olyan értékes megfigyeléseket tehettem, erre az egyéni hitre hogyan hat a csoporthit. Amit hiszel, neked az van és ha a csoport tagjai elhitték, amit a mester velem kapcsolatban mond, az rám úgy hatott, hogy belekényszerített egy olyan helyzetbe, amivel amúgy a kereszténység is világvallás lett annak idején. Elszigetelte magát és megalapozta a tekintélyét. Azaz nekem jelen állás szerint 20 évbe telt, mire a nulláról fellépegettem addig, hogy komoly tényező legyek. Tudjátok mit csináltam? Elhitettem emberekkel (és angyalokkal, most nevezzük így őket) valamit, majd felnőttem a feladathoz úgy, hogy meg tudtam felelni nekik. Ha az ember magasabb dimenziós, bár a teste továbbra is marad egy adott idővonalon, a tudatának a mozgástere azonban megnő, bár ennek részletei sosem lesznek teljesen világosak az adott idővonalon. Mert ha az életem során elszenvedett fejsérüléseket utólag vizsgálom, már világos, hogy ezeknek az agyat ért változásoknak az oka a jövőben van és az ellenem irányuló támadások így nézve csak egy technikai részletkérdés. De ehhez szilárdan kell önmagadban hinned és tartanod kell az utat, különben nem lesz miért megértened ezeket az összefüggéseket. Ha pedig megértetted, alig lesz valaki, akinek elmondhatnád, mert sokan úgy indulnak el, hogy nem győzik le a félelmet és eltérülnek valamikor, valahol.

Ha elszedik tőled az erőt, mi történik? Ha nem félsz, továbbra is maradsz a saját utadon és követed a saját rajt-cél sugaradat (holoGPS), akkor semmi, csak persze az út sokkal rögösebb. Rájöttem azonban valamire. A beavatási szinted attól, hogy eltűnik az Erő nem szűnik meg, csak felerősödnek a többi képességeid. Ekkor született a szlogen is: ha nincs erőd, másoknak biztos van. Lefordítva ha eltűnik az a lehetőséged, hogy csak akard és az erő lehetővé teszi, akkor megjelennek a manipulatív képességeid és a hozzá szükséges ész. El se hinnétek, mennyi teremtőerővel rendelkező hülye van a világban! Ám a manipulációt nem csak önös érdekből és nem csak rosszra lehet használni.

Utólag visszatekintve és látva a mában a sok bizonyítékokhoz ragaszkodó, de belül már hívő embert meg van bennem a megértés még akkor is, ha engem néznek hülyének. De amikor olyan embereket hülyézel le a témáról nulla ismeretekkel, akik azokkal régóta foglalkoznak, az már lehet egy próba neked a jövőre. Mert ha ez itt mind igaz, te is próbákkal választanád ki az erre értelmes embereket. El se tudjátok képzelni, a 20 év folyamatos meditáció során miken mentem keresztül és meddig jutottam... ha nektek Jézus a plafon. Csak van egy kis bibi, mégpedig az, hogy Vízöntő vagyok, akit teljesen hidegen hagy a vallásosdi. Viszont nem csak helyreállítottam a világot, de valami sokkal jobbat csináltam, aminek mókásan akár a Teremtés 2.0 nevet is adhatnám és ÉlményPark néven fel is telepítettem az emberiség tudathálójára. Ja, nem csak az emberiségére. Ha a kapacitásom ismét a régi lesz, nem kell annyit várni az ezzel párhuzamosan futó weboldalakon a tartalmakra és ha belelkesültél, akkor ajánlom az oldalsávját ennek itt.


Megjegyzések